Schreuder: "Wij zitten in hoek waar de klappen vallen"

22 februari 2015, 21:20   Bijgewerkt: 22 februari 2015, 21:59

Het zijn vervelende tijden voor FC Twente. De Tukkers verloren de laatste vier wedstrijden in de Eredivisie. Vanmiddag (zondag) leek de equipe van trainer Alfred Schreuder een punt over te houden aan de ontmoeting met Vitesse, maar de bezoekers maakten in blessuretijd de beslissende 1-2. Schreuder baalt van de nieuwe verliespartij.

"Wij zitten op dit moment in de hoek waar de klappen vallen", concludeert hij op de site van zijn werkgever. "Vandaag was weer een klap, want dit verlies was niet verdiend. We begonnen onrustig en probeerden op dit veld op te bouwen. Vervolgens staan we bij balverlies verkeerd en komen we achter. Wij zijn in de tweede helft het spel van Vitesse van voor rust gaan spelen. Dan ga je voor de tweede bal en krijg je heel veel duels. Voetballend zijn we niet in de problemen geweest en we maakten de verdiende gelijkmaker. Uiteindelijk hebben we zelf na rust vijf of zes kansen gekregen en daar gaat er maar een van in."

Na de gelijkmaker van Vitesse hoopte Twente nog op de zege. "Na de 1-1 dachten we dat het winnende doelpunt, zoals vaker dit seizoen, nog zou gaan vallen. Vervolgens gaat een van onze beste spelers van deze middag, Renato Tapia, in de fout. Dat is natuurlijk frustrerend, omdat je zelf verder niet veel hebt weggegeven. Ik heb vandaag veel goede dingen gezien. Een team dat echt wilde en voor elkaar ging, dat zijn zaken waar we mee verder moeten. Ook het publiek zag dat en de spelers kregen niet voor niets een applaus na afloop", besluit hij positief.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen