Rekik ontbreekt tegen Zenit en hoopt op 'Ajax'

23 februari 2015, 11:58

Karim Rekik hoopt komende zondag in de topper tegen Ajax zijn rentree te maken bij PSV. De verdediger raakte vorige week in de uitwedstrijd tegen AZ geblesseerd aan de hamstring. De return tegen Zenit St. Petersburg, komende donderdag in de tweede ronde van de Europa League (heenwedstrijd 0-1 verlies), komt nog te vroeg voor hem. Dat meldt het Brabants Dagblad.

PSV hoopt daarnaast dat Santiago Arias komende week weer aansluit bij de selectie. De Colombiaanse rechtsback liep tegen Zenit een verrekte voetband op en was daardoor zondag afwezig in de met 3-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen hekkensluiter FC Dordrecht.

Stijn Schaars en Florian Jozefzoon zitten eveneens in de lappenmaand bij PSV. Schaars is op de weg terug en maakt dit seizoen hoogstwaarschijnlijk nog wel speelminuten, dit in tegenstelling tot Jozefzoon. De aanvaller kampt met een zware knieblessure. Ook Schaars sukkelde maandenlang met de knie, maar coach Phillip Cocu zei vrijdag op de persconferentie dat zijn rentree bij Jong PSV nadert.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen