'Meer dan volwaardige eredivisiespeler' verlengt in Euroborg

23 februari 2015, 14:00

Het huwelijk tussen FC Groningen en Tom Hiariej blijft voortduren. De 26-jarige speler, sinds zijn tiende levensjaar aan de club verbonden, heeft zijn contract in Euroborg met twee seizoenen verlengd. De multifunctionele speler, al goed voor 164 wedstrijden in het eerste elftal, ligt nu tot medio 2017 vast.

Manager technische zaken Tom Jeltema van FC Groningen is blij dat Hiariej bij de club blijft. "Tom is met name onder het bewind van hoofdtrainer Erwin van de Looi volledig tot wasdom gekomen en heeft zich tot een meer dan volwaardige eredivisiespeler ontwikkeld", zegt de beleidsmaker op de website van zijn club. "Het feit dat Tom zowel op het middenveld als in de verdediging uitstekend uit de voeten kan, maakt hem tot een zeer waardevolle selectiespeler. Daarbij komt ook nog eens dat Tom een speler uit onze eigen jeugdopleiding is en dat koesteren we graag als een speler aantoont op het niveau van FC Groningen te kunnen presteren."

Hiariej, die al in 2007 debuteerde in het eerste elftal, laat weten 'hartstikke blij' te zijn met zijn nieuwe contract bij FC Groningen. "Ik kom hier uit de buurt en ken de club door en door. Ik voel me hier thuis en vind het een fijne gedachte dat ik nog minimaal twee jaar bij FC Groningen mag en kan voetballen", zegt hij.

Dit jaar kwam Hiariej nog niet in actie, hij brak in de laatste competitiewedstrijd van 2014 zijn arm.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen