Martins Indi ziet Porto wéér vanaf de bank winnen

23 februari 2015, 23:39

Op 25 januari liep Bruno Martins Indi tegen een peperdure kaart aan. Het kostte hem een schorsing en tijdens zijn absentie won FC Porto met 5-0. In de daaropvolgende wedstrijden hield coach Julen Lopetegui vast aan zijn winnende basisopstelling en kwam Martins Indi niet meer in actie. Maandagavond ook niet, toen de ploeg uit de havenstad met 0-2 zegevierde bij Boavista.

Het is de vierde competitiezege op rij die Porto zonder Martins Indi boekt. Misschien nog wel opvallender is dat de concurrenten van de oud-Feyenoorder keer op keer de nul houden, met uitzondering van het midweekse Champions League-duel met FC Basel (1-1). Het lukte wel weer in de competitie, waardoor doelpunten van Jackson Martinez en Yacine Brahimi tegen Boavista voldoende waren voor de nummer twee van de Portugese Primeira Liga. Ondertussen wacht Martins Indi dus bijna al een maand op speelminuten.

Porto heeft het gat met koploper Benfica dankzij de winst tot vier punten verkleind. De degelijke zege is vrij knap te noemen, aangezien Os Dragões het zonder de geblesseerde Adrián López, Ricardo, Danilo, Alex Sandro, Casemiro en Óliver Torres moesten doen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen