Piqué: "Man City bij vijf beste ploegen van de wereld"

Ger
24 februari 2015, 10:12

FC Barcelona staat voor een pittige opdracht in de knock-outfase van de Champions League. De Catalaanse grootmacht moet zien af te rekenen met Manchester City. Verdediger Gerard Piqué is onder de indruk van de huidige kampioen van de Premier League.

Vorig seizoen stonden beide clubs ook al tegenover elkaar in de achtste finales van de Champions League. Barça won beide duels toen met een doelsaldo van 4-1. "Ik verwacht dat we een vergelijkbaar spelbeeld gaan zien, met twee teams die graag willen aanvallen", aldus Piqué. "Maar het gaat lastig worden. Manchester City is één van de beste vijf ploegen van de wereld."

Trainer Luis Enrique durft Barça niet in de favorietenrol te drukken. "Ik denk niet dat er een favoriet is. Het is ook gevaarlijk om jezelf zo'n rol toe te eigenen. We zullen het op het veld moeten laten zien." De coach beseft dat Manchester City ten opzichte van vorig seizoen sterker is geworden. "Ze hebben enkele goede nieuwe spelers gestrikt. Ze maken kans om het toernooi te winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen