Feyenoord vraagt 'Sevilla-sfeer' van supporters

Ger
24 februari 2015, 13:53

Feyenoord hoopt dat de eigen achterban donderdag weer eens positief in het nieuws komt. De Rotterdamse club roept de eigen supporters op om tijdens de Europa League-return tegen AS Roma voor een 'Sevilla-sfeer' te zorgen.

Feyenoord verwijst daarmee naar de groepswedstrijd tegen de Spaanse club van eind november. De ploeg van trainer Fred Rutten versloeg Sevilla toen in een kolkende Kuip met 2-0, waarmee plaatsing voor de knock-outfase een feit werd. "Deze bijna onbeschrijfelijke en unieke Feyenoord-sfeer is waarop het team en de club ook voor komende donderdagavond hopen, zodat hiermee de basis kan worden gelegd voor het behalen van de laatste zestien in de Europa League", schrijft de club op de eigen website. "Feyenoord roept alle supporters op donderdagavond als de ploeg aantreedt voor de return tegen AS Roma hun steentje bij te dragen aan weer een geweldige voetbalavond en drukt iedereen op het hart zich vooral alleen positief te laten gelden."

Aanhangers van Feyenoord gingen voorafgaand aan de uitwedstrijd tegen Roma flink over de schreef door zich te misdragen in de Italiaanse hoofdstad. De Kuipbewoners hebben rondom de return extra veiligheidsmaatregelen genomen. Zo zijn extra bufferzones ingericht en zal extra personeel aanwezig zijn om supporters van beide clubs van elkaar gescheiden te houden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen