Bony op de bank, Juventus heeft Vidal terug

24 februari 2015, 20:02

Wilfried Bony begint vanavond op de bank bij Manchester City in de eerste ontmoeting met FC Barcelona in de achtste finales van de Champions League. Manager Manuel Pellegrini geeft voor de wedstrijd in het eigen Etihad Stadium de voorkeur aan een voorhoede met Edin Dzeko en Sergio Agüero. Voormalig Vitesse-speler Bony werd in januari voor 35 miljoen euro overgenomen van Swansea City.

FC Barcelona treedt aan met koningstrio Neymar-Luis Suarez-Lionel Messi in de voorhoede. De Catalanen hebben iets recht te zetten. Afgelopen weekend werd in de competitie met 0-1 verloren van Malaga CF. Dani Alves was in dat duel met een nonchalante terugspeelbal de schlemiel, desondanks laat coach Luis Enrique hem in de basis beginnen tegen Manchester City.

Opstellingen

Manchester City: Hart; Zabaleta, Kompany, Demichelis, Clichy; Fernando, Milner, Nasri, Silva; Dzeko, Agüero

FC Barcelona: Ter Stegen; Alves, Piqué, Mascherano, Alba; Busquets, Rakitic, Iniesta; Messi, Suarez, Neymar

In Italië staan Juventus en Borussia Dortmund tegenover elkaar. Bij de ploeg uit Turijn keert Arturo Vidal terug in het elftal. De Chileense spelmaker ontbrak afgelopen vrijdag tegen Atalanta (2-1 winst) vanwege een spierblessure. Vidal speelt achter spitsen Carlos Tevez en Alvaro Morata en voor een middenveld met onder meer Paul Pogba en Andrea Pirlo. Bij Dortmund staat voormalig Juventus-speler Ciro Immobile in de punt van de aanval. Henrikh Mkhitaryan, Pierre-Emerick Aubameyang en Marco Reus moeten de Italiaan van aanvoer voorzien.

Opstellingen

Juventus: Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra; Marchisio, Pirlo, Pogba; Vidal; Tevez, Morata

Borussia Dortmund: Weidenfeller; Piszczek, Sokratis, Hummels, Schmelzer; Gündogan, Sahin; Mkhitaryan, Reus, Aubameyang; Immobile

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen