Suarez weet niet of misser Messi cruciaal is

24 februari 2015, 23:41

Luis Suarez rekent zich nog niet rijk. Door twee doelpunten van de Uruguayaanse oud-Ajacied won FC Barcelona dinsdag met 1-2 bij Manchester City, waardoor de return in de achtste finales van de Champions League over drie weken in het eigen Camp Nou tot een formaliteit verworden lijkt.

Manchester City moet in Spanje namelijk twee keer scoren om uitzicht te houden op een plek bij de laatste acht. Daarmee mogen de Engelsen zich zelfs nog in de handen wrijven, aangezien Lionel Messi in blessuretijd een penalty miste. Suarez denkt echter dat het nog niet beslist is, zelfs al was de strafschop van Messi erin gegaan en het 1-3 geworden.

"Ik weet niet of dat het tweeluik op slot gegooid zou hebben", zei Suarez na afloop volgens Marca over de misser van Messi. De aanvaller keerde terug op Engelse bodem, na zijn transfer van afgelopen zomer van Liverpool naar FC Barcelona. "Het was speciaal om terug te keren in Engeland. Volgens mij hebben wij een goede eerste helft gespeeld en dat ook in de score uitgedrukt. In de tweede helft kwamen zij beter voor de dag en de 1-2 bracht hen terug in de partij. Manchester City is een ploeg met veel kwaliteit, op het middenveld en in de aanval."

"Het tweeluik is nog open, maar wij zijn Barcelona", aldus Suarez tot slot.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen