PSV hoopt op komst Manchester United-talent

Ger
25 februari 2015, 07:49

PSV krijgt komend seizoen wellicht de beschikking over een talent van Manchester United. De Eindhovenaren zijn in beeld om Andreas Hoelgebaum Pereira te strikken. De middenvelder (19) maakte in het verleden al deel uit van de jeugdopleiding van PSV, waarna hij vertrok naar United.

"Het klopt dat we met PSV praten", geeft zijn vader, oud-voetbalprof Marcos Pereira, aan in De Telegraaf. "PSV heeft contact gezocht met onze zaakwaarnemers. De situatie is zo dat het contract van Andreas met Manchester United na dit seizoen afloopt. Onze zaakwaarnemers zijn in gesprek met de club over een nieuwe verbintenis, maar Andreas is klaar om te spelen en zoekt speelminuten. Als dat niet bij Manchester United kan, dan maar bij een andere club."

"PSV is daarbij een heel serieuze optie", aldus Pereira. "Het is een topclub en Andreas heeft er altijd graag gespeeld. De contacten met PSV zijn steeds goed geweest en de deur is altijd open blijven staan voor een terugkeer." Naar verluidt heeft ook Feyenoord belangstelling voor de jongeling.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen