"Hebben absoluut het gevoel dat er iets te halen valt"

25 februari 2015, 17:04   Bijgewerkt: 25 februari 2015, 21:07

Na het 1-1 gelijkspel in Italië lonkt een stunt voor Feyenoord in de Europa League. Als het in de eigen Kuip wint van AS Roma, of met 0-0 gelijkspeelt, gaat het ten koste van de nummer twee van de Serie A verder in het Europese bekertoernooi. Een mooie uitgangspositie, maar coach Fred Rutten blijft voorzichtig.

"Europees gezien is 1-1 in een uitwedstrijd een goede uitslag, alleen biedt dat geen enkele garantie voor het duel van morgen", waarschuwt Rutten op de website van de Rotterdamse club. Hij benadrukt dat het gelijkspel in Rome voor Feyenoord wat fortuinlijk tot stand kwam, want de Italianen waren de betere ploeg. "We hadden de geluksfactor ook aan onze zijde. Het strijdplan dat we van te voren hadden uitgedokterd werkte naar behoren, alleen was er toch een aantal momenten waarop zij gevaarlijk konden worden. Zij beschikken over de kwaliteit om heel geduldig te wachten op fouten aan onze kant, dat zal morgen in De Kuip nog meer het geval zijn."

Toch gelooft Rutten heilig in de kansen van zijn ploeg om voor een stunt te zorgen. "We hebben absoluut het gevoel dat er iets te halen valt voor ons. We gaan er vol voor", belooft Rutten. Hij wil het Legioen blij maken. "De mensen hier hunkeren naar succes, dat merkten we al na het overleven van de voorrondes en aan de blijdschap nadat we overwintering hadden veiliggesteld. Zoiets willen we morgen opnieuw verwezenlijken."

De wedstrijd in Rotterdam tussen Feyenoord en AS Roma begint donderdagavond om 21.05 uur.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen