Garcia heeft plan klaar: "Minder fouten, meer efficiëntie"

25 februari 2015, 18:59

Rudi Garcia is ervan overtuigd dat zijn ploeg donderdag kan winnen van Feyenoord. De heenwedstrijd in Italië eindigde in 1-1, waardoor het voor de Romeinen een hele klus wordt om overeind te blijven in de Kuip. Maar Garcia weet zeker dat zijn team de kwaliteiten heeft om Feyenoord op de knieën te krijgen, laat hij weten.

"In de heenwedstrijd hebben we al meerdere kansen gekregen", verwijst de trainer naar het spel van zijn ploeg in Rome. Met name voor rust was Roma toen heer en meester, na de pauze kwam Feyenoord terug. "We gaan morgen de strijd ambitieus aan. Belangrijk wordt om dezelfde instelling te tonen als vorige week en vervolgens minder fouten te maken. Ook moeten we voorin efficiënter zijn. Als we een kans krijgen, moeten we toeslaan. Het zal een zware wedstrijd worden, maar de wil om te winnen zal bij ons zeker aanwezig zijn."

Dat Roma in een moeilijke periode zit, ook in de Serie A draait het moeizaam, zegt Garcia weinig in aanloop naar dit duel. "We kunnen maar één ding doen: nog harder werken en wedstrijden gaan winnen."

Wat meespeelt in aanloop naar de wedstrijd tegen Feyenoord, is dat Roma vier dagen later in de Serie A tegen koploper Juventus speelt. Dat is een cruciale wedstrijd in de strijd om de titel, maar vedette Francesco Totti wil voorlopig niet verder dan donderdag kijken. "Welke wedstrijd ik liever win? Laten we eerst van Feyenoord winnen en dan maandag ook van Juventus. Van excuses houd ik niet, we moeten donderdag winnen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen