Technisch manager Lok vertrekt bij FC Twente

25 februari 2015, 19:06

Naast voorzitter Joop Munsterman vertrekt ook technisch manager Cees Lok bij FC Twente. Hij wordt geen onderdeel van het nieuwe bestuur en verlaat de club per 1 maart, melden de Tukkers.

Door een organisatorische wijziging krijgt de technisch manager, of manager voetbalzaken, in de toekomst statutaire bevoegdheid bij FC Twente. Dat vindt Lok een goede zaak, maar de oud-speler heeft zelf niet de ambitie om deze functie te vervullen en besloot om die reden om te vertrekken. "Het is voor mij een voorrecht geweest om bij deze fantastische club te hebben mogen werken. Ik wil al mijn collega's bedanken voor bijna acht jaar FC Twente. Ik wens de club heel veel succes toe in dit jubileumjaar en in de verdere toekomst."

"Het is zeer te betreuren dat Cees FC Twente gaat verlaten", vindt voorzitter Joop Munsterman. "Cees heeft zich altijd met veel passie en bezetenheid ingezet binnen ons voetbalbedrijf. Of het nu ging om de organisatie, de mensen, jonge eigen talenten of aangetrokken spelers; hij begeleidde hen allen even intensief, teneinde zoveel mogelijk jonge spelers klaar te stomen voor het eerste elftal. Hij prefereerde het om zijn werk in de luwte te doen, waarbij het belang van de club altijd voorop stond. Als je dan nu ziet welke spelers er doorbreken bij de eerste selectie, maar ook welke talenten al de overstap maken naar de beloften, dan kun je alleen maar concluderen dat hij erg belangrijk is geweest voor FC Twente. We zijn Cees zeer dankbaar voor zijn jarenlange inzet en toewijding en wensen hem alle succes toe in zijn verdere carrière die ongetwijfeld in de voetballerij ligt."

FC Twente beraadt zich op welke wijze de ontstane vacature wordt ingevuld, laat de club weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen