Suarez witheet op Engelse media: "Ik verdien respect"

26 februari 2015, 10:43

In de Engelse media werd aan de hand van beelden gespeculeerd dat Luis Suarez afgelopen dinsdag in de Champions League-wedstrijd tegen Manchester City wederom een speler (Martin Demichelis) had gebeten, maar een [a,http://www.fcupdate.nl/video/8833/het-bewijs-dat-suarez-niet-nog-een-keer-beet/,_blank,nieuwe video] heeft aangetoond dat dit niet het geval was. Hij ontkent het zelf ook met klem en baalt als een stekker van de wijze waarop de Engelsea media met hem omgaan.

Er werd gezegd dat Suarez naast zijn twee treffers in de 1-2 zege op Man City van zich liet spreken met een nieuw bijtincident, maar dit is dus niet het geval. Eerder zetten de Uruguayaan al eens zijn tanden in Otman Bakkal, Branislav Ivanovic en Giorgio Chiellini, maar bij Demichelis was er dus niets aan de hand. "Hij ging met zijn hand naar mijn keel. Ik snap niet dat men zo met mij omgaat", sprak Suarez tegen Sport890, een Uruguayaans radiostation.

"De Engelse media willen gewoon problemen veroorzaken. Ze proberen van iets heel kleins iets heel groots maken. Ze zullen wel pijn hebben van hetgeen ik op het WK heb gedaan", doelt Suarez op zijn twee treffers tegen Engeland. "Ze vergeten de jaren dat ik in Engeland gewoon heb, ik verdien het respect dat een prof krijgt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen