De Graafschap en Vreman jaar langer met elkaar door

26 februari 2015, 13:33

De Graafschap heeft de samenwerking met Jan Vreman met één seizoen verlengd. Dat melden de Doetinchemmers via de officiële kanalen. Zodoende zal het clubicoon volgend seizoen ook de scepter zwaaien op de Vijverberg.

De Jupiler League-club meldt dat het zeer tevreden is over de wijze waarop Vreman zijn functie als trainer bekleedt. Bovendien past hij ook uitstekend bij de identiteit van De Graafschap, geeft de club aan. "Jan weet wat de supporters van De Graafschap willen zien en werkt gestaag aan een selectie die deze manier van spelen kan brengen."

Vreman vindt het mooi dat hij gewaardeerd wordt bij de huidige nummer zeven van de Jupiler League. "Ik ben erg content dat men tevreden is. Samen met mijn staf werk ik met veel plezier aan de uitvoering van het plan Samen D'RAN, waarin ook staat omschreven hoe we willen spelen. We zien dat er weer meer binding ontstaat tussen de club en haar supporters en sponsoren. Mooi dat we dit naar aankomend seizoen verder kunnen uitbouwen", aldus de coach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen