Van Gaal ziet talentvolle verdediger tot 2017 verlengen

26 februari 2015, 14:45

Manchester United ziet toekomst in Tyler Blackett. De twintigjarige verdediger heeft zijn contract op Old Trafford verlengd tot de zomer van 2017, met een optie om voor een extra jaar. Dat hebben de Mancunians via de officiële clubkanalen naar buiten gebracht.

Blackett doorliep de jeugdacademie van Man United en debuteerde dit seizoen in de hoofdmacht van de Engelse topclub. "Ik ben zeer verheugd met het nieuwe contract voor Tyler", zegt manager Louis van Gaal over de contractverlenging van de jongeling. "Hij is een van de jonge spelers die de stap van de jeugd naar de eerste selectie heeft gemaakt. Hij heeft veel potentie en ik vind dat hij op de juiste weg is om een geweldige verdediger te worden."

De talentvolle verdediger speelde tot dusver tien keer mee in de hoofdmacht van Man United. "Ik ben enorm blij met mijn nieuwe contract", stelt de dolblije Blackett. "Ik ben mijn hele leven al fan van de club en zit hier sinds mijn achtste. Mijn debuut was een droom die uitkwam. Ik wil mezelf blijven verbeteren, met hulp van de manager, coaches en de spelers om me heen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen