PSV uitgeschakeld na kansloze nederlaag in Sint-Petersburg

26 februari 2015, 19:55   Bijgewerkt: 26 februari 2015, 23:40

PSV is er niet in geslaagd om de volgende ronde van de Europa League te bereiken. Na de 1-0 nederlaag in Eindhoven verloor PSV ook in Rusland van FC Zenit Sint-Petersburg. Doelpunten van Rondón (twee keer) en Hulk zorgden voor een 3-0 eindstand en een kansloze nederlaag voor de koploper van de Eredivisie.

PSV stond vanavond (donderdag) voor een loodzware opgave in Sint-Petersburg. Na de 1-0 nederlaag in eigen stadion moest er sowieso gescoord en gewonnen worden op bezoek bij Zenit. Dat terwijl de Russen nog nooit verloren van een Nederlandse tegenstander in eigen huis.

Niet veel later viel het doelpunt wel aan de andere kant. Danny haalde na een lange rush de achterlijn en legde de bal perfect klaar voor Rondón. De aanvaller tikte, onder de voeten van Jeroen Zoet door, de 1-0 binnen. Dat was ook meteen de ruststand.

Helemaal toen PSV dé kans op een doelpunt liet liggen. Ezequiel Garay maakte hands in de zestien, de bal ging op de stip, maar De Jong miste vervolgens vanaf elf meter. Daarna maakte Rondón het drama voor de ploeg van Phillip Cocu door de rebound van een vrije trap van Hulk binnen te schieten en daarmee de eindstand op 3-0 te bepalen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen