Roma-coach Garcia: "We konden een winkel openen"

27 februari 2015, 07:54

AS Roma-coach Rudi Garcia zag tot zijn verbazing dat er donderdagavond tijdens het Europa League-treffen met Feyenoord (1-2 winst voor Roma) een veelvoud aan objecten op het veld gegooid werd. Na afloop van de wedstrijd stelde de oefenmeester dat de Romeinen 'een winkel konden openen', vanwege de hoeveelheid op het veld gegooide voorwerpen.

Door de ongeregeldheden op de tribune werd het spel zelfs een kwartiertje stilgelegd door de Franse scheidsrechter Turpin. Er werden niet alleen talloze aanstekers gegooid, ook werd er een opblaasbare banaan gegooid richting de Ivoriaanse aanvaller Gervinho. "Het was terecht dat de wedstrijd even onderbroken werd, aangezien we een winkel konden openen met alle objecten die vanaf de tribune richting het veld gegooid werden", aldus Garca.

Los van het gedrag van een deel van de Feyenoord-supporters sprake Garcia van een 'verdiende overwinning'. "Het was moeilijk om naar Nederland te komen voor drie punten, maar dankzij onze speelstijl hebben we het gered. De jongens hebben alles gegeven en toonden zich gretig. We scoorden op het juiste moment na de gelijkmaker. Ik geef mijn spelers de complimenten, ze hielden zich goed aan het plan. We hebben gewonnen, omdat we de Romeinse stijl hebben hervonden."

Voor Roma is het misschien wel een kantelpunt in het seizoen, aangezien de Italianen aan een mindere serie bezig waren. "We zullen het zien. Ik ben tevreden met ons optreden tegen Feyenoord. Nu moeten we weer constanter worden", besluit Garcia.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen