Villas-Boas: "We speelden nu beter dan in Eindhoven"

27 februari 2015, 09:27

PSV had geen schijn van kans om de achtste finale van de Europa League te bereiken. De koploper van de Eredivisie werd op waarde geklopt door Zenit St. Petersburg. Nadat de heenwedstrijd in Eindhoven al in 0-1 was geëindigd, maakten de Russen het in de return in het eigen stadion af. Zenit won met 3-0, waardoor het zich overtuigend plaatste voor de volgende ronde.

Dit tot vreugde van André Villas-Boas, de coach van Zenit. "Het is zeer moeilijk om na een onderbreking van twee maanden weer in het ritme te komen, maar de spelers hebben op fysiek en tactisch vlak een goed niveau gehaald. Ze hebben elkaar geholpen en hebben gewonnen omdat ze gretig zijn", aldus de Portugese coach, die het duel wegens een schorsing vanaf de tribune moest bekijken. "Dat was lastig, maar het was goed om te zien dat het spel beter was dan in Eindhoven."

Door de eenvoudige dubbele zege op PSV zit Zenit in de koker voor de loting voor de achtste finale. "We zijn benieuwd wie we zullen treffen. Het was vanwege de lange winterstop moeilijk om door te gaan, maar we hebben nu meer tijd om aan onze vorm te werken. We hopen uiteraard dat we weer door verder zullen komen. Daar geloven we ook in", besluit Villas-Boas.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen