Manu bijna weer de held: "Dacht even aan sensatie"

27 februari 2015, 09:37

Elvis Manu deed donderdagavond wéér van zich spreken in de Europa League. Tegen Zorya Luhansk en Standard Luik speelde de aanvaller glansrol bij Feyenoord en als invaller schoot hij de Rotterdammers op 1-1 tegen AS Roma. Het mocht echter niet baten, aangezien het binnen een mum van tijd alweer 1-2 stond. "Ik dacht heel even dat het weer een sensationele avond zou worden."

De euforie na de gelijkmaker van Manu was nog voelbaar in De Kuip, toen Gervinho de Rotterdamse hoop even later aan flarden schoot. "Na de 1-1 hadden we ons even moeten hergroeperen", beseft Manu op de website van zijn werkgever. "In plaats van even op adem te komen en de stand te koesteren, wilden we misschien te graag naar voren en daar hebben zij optimaal van geprofiteerd. Heel jammer."

Toch was zijn treffer voor Manu weer een persoonlijk succesje, zeker na zijn liesblessure. "Ik stond natuurlijk te trappelen om in te vallen, al wist ik dat ik niet heel lang kon spelen na mijn blessure van de afgelopen periode. Ik ben blij dat ik nog van waarde kon zijn voor het team, al heeft het uiteindelijk geen resultaat opgeleverd."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen