Van Dijk voelt zich 'verschrikkelijk' na vroege rode kaart

27 februari 2015, 10:53

Virgil van Dijk was donderdagavond de schlemiel bij Celtic, in de uitwedstrijd tegen Internazionale. De Nederlandse verdediger liep in de eerste helft al tegen een rode kaart aan en zag zijn ploeg vervolgens met 1-0 verliezen in het Stadio Giuseppe Meazza, waardoor uitschakeling in de Europa League een feit is. "Ik voel me verschrikkelijk", treurde hij na afloop.

"Ik moet hiervan leren", concludeerde Van Dijk na de wedstrijd in Milaan. Celtic had het eerste duel met 3-3 gelijkgespeeld, waardoor de 1-0 nederlaag fataal was. Door de vroege rode kaart van de Nederlander werd het een lastig verhaal voor de Schotten. "Ik wil mijn excuses aanbieden aan mijn ploeggenoten en de meegereisde fans", aldus Van Dijk. 

Hij trekt het boetekleed wel aan, maar Van Dijk is het absoluut niet eens met de rode prent. "Het was geen rode kaart en dat kon iedereen zien. Maar hij gaf hem wel, dat geeft een vreselijk gevoel. De eerste overtreding was nooit een gele kaart, de tweede overtreding was een luchtduel. Ik kreeg daar een gele kaart omdat de tegenstander daar om vroeg. Het is zeer teleurstellend, na de rode kaart namen de problemen toe."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen