PEC Zwolle heeft Van Polen, Thomas en Necid terug

27 februari 2015, 15:31

De selectie van PEC Zwolle was de afgelopen weken flink gehavend en dat was te merken aan de prestaties van de bekerhouder. Er werd drie keer op rij verloren, van sc Heerenveen (4-0), Go Ahead Eagles (0-1) en ADO Den Haag (3-2). Zaterdagavond gaan De Blauwvingers op visite bij Vitesse. Coach Ron Jans heeft weer de beschikking over Bram van Polen, Ryan Thomas en Tomas Necid, terwijl Mustafa Saymak weer klaar is voor een basisplaats.

"Als iedereen fit is, gaan we er in kwaliteit op vooruit", stelt Jans in gesprek met RTV Oost. "We hebben er nooit over gezeurd en dat doen we nu ook niet. Maar het is wel lekker als je iedereen binnenboord hebt, want: hoe meer zielen, hoe meer punten", aldus de coach van PEC Zwolle, die nog geen beroep kan doen op Stef Nijland, Sheraldo Becker, Thanasis Karagounis, Max de Boom en Trent Sainsbury (rust).

Voor PEC Zwolle is het nog steeds een fantastisch seizoen, maar de laatste drie duels was het dus niet best. "Dat heeft te maken met mentale dingen, want tegen Go Ahead spelen we met tien man op ons best en bij ADO gaan we pas na een 2-0 achterstand echt overtuigend spelen. Verder is het zo dat we in de opbouw te veel fouten maken, verdedigend te veel fouten maken en aanvallend niet zo veel presteren. Het kan dus alleen maar beter en daar zijn we druk mee bezig, want het zit er gewoon in", weet Jans. "Als je in Arnhem wint, dan is dat blok van drie nederlagen wel weg. Maar dat moet eerst nog gebeuren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen