Vd Looi: "Handen vol aan aanvallers van ADO"

27 februari 2015, 16:44

FC Groningen hoopt zondag in de eigen Euroborg een einde te maken aan een serie van vier wedstrijden zonder zege in de Eredivisie. Coach Erwin van de Looi weet evenwel dat het niet makkelijk zal worden; ADO Den Haag, al vier duels ongeslagen, komt op visite.

"ADO heeft een stugge en volwassen ploeg. Het zal opnieuw een zware wedstrijd worden, die we uiteraard heel graag willen winnen", zegt Van de Looi op de clubwebsite. "We zullen onze handen vol hebben aan aanvallers met kwaliteit, zoals Kramer en Van Duinen."

Van de Looi weet ook op welk terrein zijn ploeg nog dingen kan leren. "De verbeterpunten zijn dat we voorin effectiever met onze kansen moeten omgaan en in de achterhoede meer meedogenloosheid en alertheid moeten hebben bij standaardsituaties. Er zijn periodes in een seizoen dat 'foutjes' niet worden afgestraft, maar nu zitten we in een fase dat dit wel gebeurt. We hebben hierover gesproken en weten waar tegen ADO de mogelijkheden liggen."

Clubtopscorer Michael de Leeuw ontbreekt bij FC Groningen tegen ADO, achter de naam van Danny Hoesen staat vanwege een knieblessure een vraagteken. Jarchinio Antonia, Tom Hiariej, Lorenzo Burnet. Nick Bakker en Johan Kappelhof doen sowieso niet mee bij de equipe uit de Martinistad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen