Parma-spelers staken voor wedstrijd tegen Genoa

27 februari 2015, 18:18

Parma komt ook dit weekend niet in actie in de Serie A. Aanvoerder Alessandro Lucarelli heeft vrijdag laten weten dat de spelers van de club uit de regio Emilia-Romagna staken omdat zij al maanden geen salaris hebben ontvangen. Parma zou komende zondag op visite gaan bij Genoa. Vorige week werd de thuiswedstrijd tegen Udinese al afgelast omdat de ploeg geen geld had om de stewards te betalen.

"We hebben besloten dat we niet gaan spelen in Genua. We hebben gevraagd om de wedstrijd af te gelasten", aldus Lucarelli in Italiaanse media. Aan dat verzoek is gehoor gegeven, maar voorzitter van de Italiaanse voetbalbond FIGC Carlo Tavecchio laat weten dat er snel verandering in de situatie moet komen. "We kunnen niet elke week wedstrijden blijven schrappen. Als je een aantal keer op rij niet speelt, dan lost het probleem zich vanzelf op."

Met die laatste zin zinspeelde Tavecchio wellicht op het faillissement van Parma. Deze is inmiddels aangevraagd en de rechter doet op 19 maart uitspraak hierover.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen