Fraser: "Op geen enkele wijze contact tussen Feyenoord en mij"

27 februari 2015, 20:22

Officieel is het nog niet, maar het lijkt erop dat Fred Rutten aan het einde van het seizoen vertrekt als coach van Feyenoord. En dus wordt er al druk gespeculeerd over een opvolger. Henk Fraser, oud-speler van de Rotterdamse club en tegenwoordig trainer van ADO Den Haag, is één van de namen die genoemd wordt. Zelf weet hij echter van niets.

"Feyenoord is een schitterende club, maar ADO Den Haag is op dit moment mijn grote uitdaging. Laat ik mezelf eerst hier maar eens bewijzen. Bovendien is er nog op geen enkele wijze contact geweest tussen Feyenoord en mij of mijn zaakwaarnemer", aldus Fraser tegenover Omroep West.

In het verleden was Fraser al jeugdcoach bij Feyenoord, maar vertrok na een conflict met Stanley Brard. Hij heeft nog een contract tot de zomer van 2016 bij ADO, maar daarin is een afkoopsom opgenomen. Fraser: "Ik ben van nature zo dat als ik ergens aan begin, ik het dan ook graag wil afmaken. Voor mijn part was ik tot mijn pensioen jeugdtrainer bij Feyenoord gebleven. Nu zit ik bij ADO, dat is een geweldige leerschool en wil ik hier heel graag slagen."

Zondag gaat Fraser met ADO op bezoek bij FC Groningen. Danny Bakker en Oleksandr Iakovenko zijn er vanwege blessures niet bij. Laatstgenoemde trainde de hele week mee met de selectie, maar haakte vrijdag toch weer af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen