Coutinho nog afwezig, Damen keept ook tegen Heerenveen

27 februari 2015, 20:54

Alessandro Damen verdedigt ook zondag in de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen het doel van Excelsior. Eerste keeper Gino Coutinho is nog altijd niet hersteld van een blessure aan zijn kuit. Coach Marinus Dijkhuizen verwacht dat Coutinho volgende week de training kan hervatten.

"Maar hij heeft dan zeker een week en eigenlijk een wedstrijd in de beloften nodig", aldus Dijkhuizen op de clubwebsite. "Of Alessandro, als hij het goed blijft doen, de voorkeur blijft krijgen? Dat is een logische vraag, maar dat weet ik nog niet. Ze liggen in elk geval niet ver uit elkaar en dat is een compliment voor Alessandro. Gino heeft natuurlijk wel meer ervaring en dat is ook belangrijk."

"Heerenveen heeft een goede ploeg en niet echt aantoonbare zwakke plekken", zegt Dijkhuizen over de komende tegenstander. "Ze missen de laatste weken echter wat mensen en dat kan gunstig zijn voor ons. Sinds de eerste ontmoeting dit seizoen, die wij met 2-0 verloren, denk ik dat ze wel sterker geworden zijn. Het team heeft zich sinds die tijd ontwikkeld, maar hetzelfde geldt voor ons."

Dijkhuizen kan ook niet beschikken over Ninos Gouriye (hamstring) en Jurgen Mattheij (schorsing).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen