Goal Sneijder en assist Drenthe bij zege Galatasaray

27 februari 2015, 21:07

Ondanks een tegengoal van voormalig NEC-speler Björn Vleminckx, voorbereid door Royston Drenthe, heeft Galatasaray drie punten overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Kayseri Erciyesspor. In de eigen Türk Telekom Arena werd vrijdag met 3-1 gewonnen van de laagvlieger. Wesley Sneijder verzorgde het slotakkoord.

Vleminckx trof na een half uur doel, op aangeven van Drenthe. Daarmee herstelde de Belg het evenwicht, omdat Umut Bulut al binnen vijf minuten voor de 1-0 had getekend. Aurelien Chedjou bracht Galatasaray acht minuten na de pauze opnieuw aan de leiding, Sneijder verzorgde in de extra tijd de 3-1. De Oranje-international, die tien minuten eerder de lat had geraakt, scoorde in de rebound na een redding van de keeper van Kayseri Erciyesspor.

Door de winst verstevigt Galatasaray de koppositie in de Super Lig. Het heeft 51 punten, respectievelijk vier en vijf meer dan nummer twee Besiktas en nummer drie Fenerbahçe. Die teams komen later dit weekend nog wel in actie. Fenerbahçe gaat zaterdag op visite bij Konyaspor, Besiktas ontvangt zondag Balikesirspor.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen