De Nooijer praat niet over schokeffect na zege

28 februari 2015, 00:06

Interim-coach Gerard de Nooijer bleef bescheiden na de 2-1 overwinning van zijn ploeg FC Dordrecht op Go Ahead Eagles. De opvolger van de vorige week ontslagen Ernie Brandts wilde niets weten van het 'De Nooijer-effect'.

"Ik heb gewoon mijn ding gedaan. Natuurlijk heb ik erbij geholpen, maar ik niet alleen, ook de rest van de technische staf en de spelers", aldus De Nooijer bij de NOS. Door een goal van Sean Klaiber in blessuretijd won FC Dordrecht aan de eigen Krommedijk met 2-1 van Go Ahead, maar daar zag het in de eerste helft niet direct naar uit, vond ook De Nooijer. "Voor rust zijn we weggespeeld. In de pauze hebben we een omzetting gedaan en dat pakte uitstekend uit."

De Nooijer bracht Giovanni Korte binnen de lijnen. "Hij gaf een boost aan ons spel en we kregen steeds meer vertrouwen. Op basis van de tweede helft verdienden we een goal en die maakten we uiteindelijk ook. Het was echt een opluchting dat die bal erin ging. Als je ook de waanzinnige vreugde zag. De 1-1, weliswaar een lucky goal, vlak voor rust was heel belangrijk, want daardoor gingen zij met een klotegevoel de kleedkamer in en wij niet."

De Nooijer vond niet dat het duel met Go Ahead de laatste strohalm was voor FC Dordrecht. "Maar ik heb wel benadrukt dat we deze moesten winnen. Dat we weer volop meedoen vind ik overdreven, maar we sluiten wel weer aan. Het ligt nu aan wat NAC Breda doet tegen FC Twente", keek De Nooijer alvast vooruit naar zaterdag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen