De Boer blij met gretige selectie: "Zie veel perspectief"

28 februari 2015, 09:20   Bijgewerkt: 28 februari 2015, 13:50

Frank de Boer maakte vrijdag een einde aan de speculaties rondom zijn toekomst. De hoofdcoach van Ajax maakte bekend na dit seizoen nog één jaar bij de Amsterdamse club te blijven. Dit omdat hij nog genoeg perspectief ziet bij Ajax, waarmee hij de afgelopen vier jaar steeds kampioen werd.

Hij heeft de keuze gemaakt zonder overleg met de selectie. "Nee, ik heb niet aan de spelers gevraagd of de chemie er nog was. Ik zie en voel dat de spelers nog heel gretig zijn", zegt hij in De Telegraaf. "Ze zijn elke dag bezig om beter te worden en dat zie ik nu ook weer elke wedstrijd terug."

De Boer heeft de afgelopen tijd rustig nagedacht over zijn toekomst. "Daar gaat natuurlijk een periode overheen, maar ik heb me hier altijd heel senang gevoeld. Ik heb het gevoel dat ik nog niet klaar ben. En op dit moment speelt er ook niks. Ik denk dat er een goed fundament ligt met spelers met langlopende contracten, waar we als staf veel vertrouwen in hebben. Natuurlijk speelde mijn gezinssituatie ook mee. Maar de belangrijkste reden is dat ik met deze selectie en de aanstormende talentvolle jeugd heel veel perspectief zie. En ik heb ook gewoon een contract tot de zomer van 2017", besluit de oefenmeester, die afgelopen zomer nog in de belangstelling stond van Tottenham Hotspur.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen