Ulderink baalt van Beenhakker: "Voeren geen toneelstuk op"

28 februari 2015, 12:31

Jong Ajax-trainer Andries Ulderink is absoluut niet te spreken over de kritiek van Leo Beenhakker. De voorzitter van de Coaches Betaald Voetbal stelde vorige week dat Andries Ulderink als stroman fungeert bij Jong Ajax voor Jaap Stam, die nog niet over de juiste papieren beschikt om trainer te zijn. Volgens Ulderink is die kritiek van Beenhakker onterecht.

"Wij gaan geen toneelstukje opvoeren", reageert hij in gesprek met RTV Noord-Holland. "Beenhakker vond het nodig om wat naar buiten toe te roepen. Misschien was het beter geweest om mij eens te bellen waarom het zo in die wedstrijd gebeurde (Sparta - Jong Ajax, red.) Jaap en ik werken vanaf het begin samen en dat doen wij nu nog steeds", aldus de oefenmeester.

Beenhakker was niet mild in zijn kritiek op het trainersduo van Jong Ajax. "We worden in de maling genomen", zei hij. "Bij Sparta - Jong Ajax heb ik anderhalf uur tegen de welgevormde schedel van Jaap aangekeken, terwijl de schedel van Andries Ulderink, op papier de hoofdcoach, maar twee keer voorbij kwam. Toen hij het veld op kwam en er weer af ging…", zei hij. "Jaap stond negentig minuten lang aan de rand van het veld te coachen en Andries zat erbij en keek ernaar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen