Barça nadert Real tot één punt met zege bij Granada

28 februari 2015, 17:58   Bijgewerkt: 28 februari 2015, 18:54

In de Spaanse competitie heeft FC Barcelona de achterstand op koploper Real Madrid verkleind tot één punt, door zaterdag met 1-3 te winnen bij Granada CF. De titelrivaal uit Madrid komt later dit weekend nog wel in actie, het krijgt zondag bezoek van subtopper Villarreal.

FC Barcelona gaf dinsdag in de eerste ontmoeting met Manchester City in de achtste finales van de Champions League een show weg, wat uiteindelijk resulteerde in een 1-2 zege in Engeland. Op visite bij Granada CF draaide de machine van coach Luis Enrique minder vloeiend, maar de eerste kans in de 25ste minuut leverde wel meteen een doelpunt op.

Daarbij had FC Barcelona wel wat geluk. Luis Suarez raakte de bal volledig verkeerd, waardoor zijn schot meer op een voorzet leek. Deze kreeg Juan Cala niet onder controle, waarna de bal voor de voeten van Ivan Rakitic belandde en die tikte koelbloedig de 0-1 binnen. Granada werkte hard, maar vlak na de pauze werd het wel 0-2, ditmaal schoot Suarez wel zelf raak.

Vijf minuten later kwam Granada terug in de wedstrijd dankzij een benutte penalty van Fran Rico (1-2). De elfmetertrap werd toegekend na een vermeende overtreding van Marc Bartra op Lassane Bangoura, maar er leek weinig aan de hand. Met zijn 27ste doelpunt van de competitie bepaalde Lionel Messi twintig minuten voor tijd de eindscore op 1-3. De treffer kwam voor een groot deel op naam van Suarez. De Uruguayaanse oud-Ajacied ontsnapte aan de buitenspelval en had gezien zijn positie best zelf mogen schieten, maar legde breed op Messi en dat loonde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen