Curieus moment bij zege Van Gaal, Koeman verliest

28 februari 2015, 18:14   Bijgewerkt: 1 maart 2015, 01:18

Na een moeizame eerste helft heeft Manchester United toch drie punten overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Sunderland: 2-0. Wayne Rooney maakte beide goals, maar curieus moment was vooral dat de arbitrage rood gaf aan de verkeerde Sunderland-speler. De ploeg van Louis van Gaal neemt door de winst verder afstand van Southampton, aangezien de equipe van Ronald Koeman met 1-0 onderuit ging bij West Bromwich Albion.

Manchester United kreeg in de 66ste minuut een penalty toegewezen en bovendien moest tegenstander Sunderland op Old Trafford verder met tien man, maar scheidsrechter Roger East stuurde wel de verkeerde speler naar de kant. De strafschop werd toegekend vanwege vasthouden van John O'Shea ten opzichte van Radamel Falcao, maar het was zijn ploeggenoot Wes Brown die met rood van het veld werd gewezen.

Bij Manchester United had Daley Blind een basisplaats, Robin van Persie was afwezig vanwege een voetblessure. De equipe van Louis van Gaal blijft derde in de Premier League, maar heeft nu wel een voorsprong van vier punten op Southampton. De manschappen van Ronald Koeman bogen met 1-0 voor West Bromwich Albion. The Saints, bij wie Eljero Elia invaller was, kwamen een prachtige volley van Saido Berahino in de tweede minuut niet meer te boven. Southampton staat vijfde, op twee punten van nummer vier Arsenal. De Londenaren krijgen zondag nog bezoek van Everton.

Doelpunten waren schaars vanmiddag in de Premier League. Swansea City won met 0-1 bij Burnley FC, Newcastle United en Stoke City waren thuis met dezelfde cijfers te sterk voor respectievelijk Aston Villa en Hull City. Daryl Janmaat fungeerde bij Newcastle als assistgever bij de enige goal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen