Koeman: "Misschien hebben we wat minder vertrouwen"

1 maart 2015, 01:25

Southampton kwam zaterdag voor de derde keer op rij niet tot winst in de Engelse Premier League. Na een remise tegen West Ham United en een nederlaag tegen Liverpool werd met 1-0 verloren bij West Bromwich Albion. Manager Ronald Koeman sprak van een terechte uitslag.

"We wisten hoe onze tegenstander zou spelen. Ze voetballen vanuit een heel goede organisatie, maar ze hadden de punten nodig en hebben verdiend gewonnen. Voor ons was het moeilijk om er doorheen te komen", sprak Koeman na de wedstrijd voor de camera van de BBC. "Ze maakten een prachtig doelpunt (een volley van Saido Berahino in de tweede minuut, red.) en onze manier van voetballen was niet goed. Misschien hadden we één of twee kansen om te scoren, maar meer niet."

"Misschien hebben we wat minder vertrouwen, maar het is moeilijk", aldus Koeman. De oefenmeester hekelde het tijdrekken van West Bromwich. "Dat was per keer wellicht zo'n dertien seconden. Dat hebben we ook aangegeven bij de arbitrage, maar zij deden er niets aan. Misschien één gele kaart. Maar goed, dat is niet de reden dat we hebben verloren. Ons niveau is iets lager dan in het begin van het seizoen, maar we moeten verder en in onszelf blijven geloven. Dinsdag moeten we winnen van Crystal Palace, we hebben de punten nodig."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen