Invaller Van der Vaart verliest met HSV in Frankfurt

28 februari 2015, 20:36

Hamburger SV geraakt maar niet uit de gevarenzone in de Duitse Bundesliga. De formatie van trainer Josef Zinnbauer ging zaterdag, ondanks een 1-1 tussenstand bij rust, met 2-1 onderuit bij middenmoter Eintracht Frankfurt.

HSV-verdediger Johan Djourou veroorzaakte tot twee keer toe een strafschop. De eerste, in de twaalfde minuut, werd benut door Alexander Meier en daarmee kwam Frankfurt op 1-0. In blessuretijd ging Djourou opnieuw in de fout, maar ditmaal faalde Meier vanaf de stip. Dat had echter geen gevolgen voor Frankfurt.

De thuisploeg stond toen al met 2-1 voor en trok de zege ook over de streep. Zoltan Stieber had HSV in de extra tijd van de eerste helft nog wel op gelijke hoogte gebracht, maar Meier tekende in de 54ste minuut voor de 2-1. Voormalig Vitesse-speler Lucas Piazon verrichtte daarbij het voorbereidende werk. HSV speelde de laatste 25 minuten met tien man, nadat Matthias Ostrzolek zijn tweede gele kaart had geïncasseerd. Rafael van der Vaart begon opnieuw op de bank bij de bezoekende club, maar mocht tien minuten voor tijd wel invallen.

HSV staat slechts één punt boven de rode streep, Frankfurt is een stevige middenmoter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen