Bosz geïrriteerd door geruchten over Feyenoord

28 februari 2015, 22:29   Bijgewerkt: 1 maart 2015, 01:39

Vitesse-coach Peter Bosz wilde ook na de 2-1 thuiszege van zijn elftal op PEC Zwolle niet praten over zijn toekomst. "Ik weet niet wanneer er duidelijkheid komt, dat zullen we vanzelf zien. We zijn met elkaar in gesprek", zei hij bij FOX Sports.

In het geruchtencircuit wordt Bosz gelinkt aan Feyenoord, waar Fred Rutten hoogstwaarschijnlijk na dit weekend zijn vertrek bekendmaakt. De oefenmeester reageerde geïrriteerd toen hem werd gevraagd naar een mogelijk telefoontje vanuit Rotterdam. "Ik ben met Vitesse bezig, dat is het enige dat mij interesseert. Ik heb het hier heel goed naar mijn zin, laten we het daar maar bij houden."

Vitesse boekte tegen PEC Zwolle de zesde overwinning op rij. Bosz blijft het echter van wedstrijd tot wedstrijd bekijken en is niet bezig met de derde plaats. "Dat doen we de hele tijd en werkt het beste", aldus Bosz, die van een terechte zege sprak. "Wij hebben gedomineerd, bepaald en druk gezet. We zijn vergeten verder afstand te nemen, waardoor je het jezelf toch weer moeilijk maakt. Hij kon in de slotfase zo verkeerd vallen, maar dat gebeurde gelukkig niet. Maar wij hebben genoeg kansen gehad om het eerder af te maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen