De Vrij houdt de nul, Sampdoria naar plaats zes

1 maart 2015, 17:51

Lazio Roma is er zondagmiddag in geslaagd om in het spoor van AS Roma en Napoli, de nummers twee en drie van de Italiaanse Serie A, te blijven. De Biancocelesti rekenden buitenshuis met speels gemak af met Sassuolo: 0-3. Ook Sampdoria blijft leuk meedoen in de subtop. De ploeg uit Genua toonde veerkracht en zegevierde met 1-2 bij Atalanta Bergamo.

Met Stefan de Vrij in de basisopstelling en Edson Braafheid op de reservebank hoefde Lazio zich niet bovenmatig in te spannen tegen Sassuolo. Uitblinker Felipe Anderson gaf op slag van rust het startschot van een comfortabele zege, Miroslav Klose en Marco Parolo breidden de score in het tweede bedrijf uit naar 0-3. Dankzij de zege staat Lazio vijf punten achter Roma en twee punten achter Napoli. Beide ploegen hebben nog wel een wedstrijd tegoed.

Sampdoria pakte drie punten bij Atalanta. Daar leek het in eerste instantie niet naar uit te zien, aangezien het met 1-0 achterkwam. Luis Muriel en Stefano Okaka bezorgden de Genovese bezoekers echter drie punten in Bergamo. Het treffen tussen Genoa en Parma vond zondag geen doorgang, vanwege de financiële situatie van Parma.

Napoli kan de voorsprong op Lazio zondagavond tegen Torino (uit) vergroten tot vijf punten. Roma komt maandagavond in actie tegen lijstaanvoerder Juventus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen