Martins Indi speelt eventjes mee in gewonnen topper

1 maart 2015, 22:12

Bruno Martins Indi heeft na ruim een maand op de reservebank te hebben gezeten weer eens speeltijd gekregen bij FC Porto. Hij kwam tien minuten voor het einde van de topper tegen Sporting Lissabon binnen de lijnen. Zijn club won de kraker tegen de nummer drie met 3-0, waardoor het gat tussen beide ploegen nu acht punten is en Porto weer vier punten achterstaat op koploper Benfica.

Sinds de Nederlandse verdediger een wedstrijd moest missen door een schorsing liep het als een tierelier bij Porto, waardoor coach Julen Lopetegui vasthield aan een vaste basisformatie, zonder Martins Indi. Zonder de oud-Feyenoorder won de ploeg uit de havenstad vier wedstrijden, ondertussen werd er in de Champions League met 1-1 gelijkgespeeld tegen FC Basel.

In de 23ste speelronde speelde Porto wederom prima zonder Martins Indi. Toen onze landgenoot het veld in kwam stond de eindstand al op het scorebord. Cristian Tello (ex-FC Barcelona) maakte een hattrick en had zodoende een bijzonder groot aandeel in de ruime thuiszege op de concurrent.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen