Monaco en PSG schieten weinig op met brilstand

1 maart 2015, 23:30   Bijgewerkt: 2 maart 2015, 00:01

Het was een affiche om naar uit te kijken, maar AS Monao en Paris Saint Germain zorgden zondagavond voor weinig spektakel in het Stade Louis II van de Monegasken. De twee Franse voetbalgrootmachten kwamen niet tot scoren. PSG laat de koppositie zodoende aan Olympique Lyon, dat zaterdag met 2-1 bij Lille OSC verloor. Monaco staat nog vierde in de Ligue 1.

Het was op voorhand een zeer interessante ontmoeting, aangezien beide clubs de afgelopen jaren een flinke financiële injectie kregen door nieuwe eigenaars. Hoewel beide selectie flink versterkt werden, zag Monaco afgelopen zomer haar twee vedetten (Radamel Falcao en James Rodríguez) vertrekken. Het gat tussen beide ploegen was voor het weekend negen punten, terwijl PSG één duel meer gespeeld had. Bij een Monegaskische zege had de nummer vier dus aardig dicht in de buurt kunnen komen van de regerend kampioen.

Door het gelijke spel wordt het voor Monaco (vierde, 44 punten) nog lastig om de top te bestormen. Olympique Marseille (derde, 50 punten), PSG (tweede, 53 punten) en Olympique Lyon (eerste, 54 punten) zijn moeilijk te achterhalen voor de ploeg uit het Prinsdom. PSG kon met een overwinning de koppositie overnemen van Lyon, maar dat is dus niet gelukt.

Gregory van der Wiel speelde de hele wedstrijd bij PSG, waar Zlatan Ibrahimovic geschorst was.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen