De Boer blij: "Schöne ook na dit seizoen van waarde"

2 maart 2015, 15:34

Ajax bevestigde maandagmiddag via de officiële kanalen dat Lasse Schöne zijn aflopende contract met twee jaar verlengd heeft. Een goede zaak, vindt Frank de Boer. De coach, die zelf afgelopen vrijdag aankondigde ook komend seizoen voor de groep te staan bij Ajax, is zeer te spreken over de langere samenwerking met de Deense aanvaller.

"Ik ben blij dat hij bij Ajax blijft", zegt De Boer op Ajax.nl over de contractverlenging van Schöne. "Lasse heeft vanaf zijn komst bewezen een belangrijke speler voor ons te zijn. Zijn kwaliteiten zijn alom bekend en ook zijn ervaring is voor ons erg van belang. Hij weet hoe we werken, hoe we willen spelen. Eigenlijk is hij gewoon deelgenoot van waar we hier mee bezig zijn", aldus de keuzeheer van de Ajacieden.

De 28-jarige Schöne werd in de zomer van 2012 gratis opgehaald bij NEC. Langzaam maar zeker groeide de Deen in Amsterdam uit tot een vaste waarde. "We weten zeker dat hij ook na dit seizoen van waarde kan zijn voor Ajax, vandaar dat we met hem door wilden. Hij wilde zelf ook graag blijven, dus dat is mooi", stelt De Boer.

Schöne kwam in totaal tot dusver tot 115 officiële optredens voor Ajax, waarin hij 31 doelpunten wist te maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen