Afellay en medespelers krijgen dikke geldboete

3 maart 2015, 10:23   Bijgewerkt: 3 maart 2015, 10:51

De spelers van Olympiakos moeten gezamenlijk maar liefst 500.000 euro aftikken, zo melden diverse media. Evangelos Marinakis, de voorzitter van de Griekse topclub, eist dit bedrag vanwege de teleurstellende prestaties. Afgelopen week werd de club van Ibrahim Afellay door Dnjepr Dnjepropetrovsk uitgeschakeld in de Europa League.

Marinakis is witheet, vanwege de recente resultaten van Olympiakos. De preses sprak de groep toe met de volgende harde woorden: "We zijn de grootste club van Griekenland, voor jullie is het een eer om voor dit team te spelen. Jullie moeten respect tonen voor de club. Iedereen die een probleem heeft, kan vertrekken. Jullie moeten alles geven voor deze club. Knoop in de oren dat jullie de landstitel en de beker moeten winnen."

De Griekse recordkampioen werd in de EL dus geëlimineerd door Dnjepr, dat in de achtste finale de tegenstander is van Ajax. In de competitie werd er met 2-1 verloren van de grote rivaal Panathinaikos en in de beker werd het heenduel met AEK Athene met 1-1 gelijkgespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen