Molenaar ziet uitdaging in Volendam: "Top vijf mogelijk"

3 maart 2015, 10:40

Robert Molenaar werd maandagmiddag gepresenteerd als nieuwe coach van FC Volendam. De 46-jarige oud-verdediger volgt de vertrekkende Hans de Koning na het seizoen op in het vissersdorp. De oefenmeester, die de clubkleuren van de Jupiler League-club tussen 1992 en 1997 verdedigde, heeft zin in zijn nieuwe uitdaging.

Molenaar tekende voor één seizoen in het Krasstadion. "Dat ik uitgerekend bij FC Volendam mijn debuut als hoofdcoach in het betaald voetbal ga maken, kan bijna niet beter", zegt de trainer, die momenteel de coach is van eersteklasser RKSV Halsteren en de verdedigers van Excelsior traint. Eerder was hij assistent-trainer bij RBC Roosendaal, Excelsior, NEC en AZ. "Voor mijn gevoel ben ik er al een tijdje klaar voor om als hoofdcoach in het betaald voetbal aan de slag te gaan."

De nieuwe coach van Volendam zal de komende tijd al betrokken worden bij de gesprekken over het volgende seizoen. "Volendam bewijst al jaren een stabiele factor te zijn in de Jupiler League. De organisatie is nog steeds groeiende en de club wil verder professionaliseren", aldus Molenaar in De Telegraaf. "De club wil over vijf jaar nog steeds financieel gezond zijn. Daarnaast strijdt de ploeg regelmatig mee om periodetitels en behoort een klassering in de top vijf tot de mogelijkheden. Daar zie ik een mooie uitdaging in."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen