Strootman weerspreekt berichtgeving: "Lig op schema"

3 maart 2015, 12:57   Bijgewerkt: 3 maart 2015, 15:26

Onlangs zei Mario Brozzi, voormalig arts van AS Roma, dat hij 'geen uitweg' meer zag voor Kevin Strootman, omdat hij dacht dat Nederlander vorig jaar 'niet perfect' geopereerd werd aan zijn knie. De middenvelder van Roma bleef na zijn zware knieblessures kampen met klachten aan het gewricht, waardoor Brozzi dacht dat de kruisbandoperatie van Stootman niet vlekkeloos verlopen was. Strootman heeft hier nu zelf op gereageerd en stelt dat de berichtgeving nergens op slaat.

"In tegenstelling tot hetgeen in de media beweerd wordt, ben ik alweer aan het trainen", aldus Strootman via Twitter. "Ik werk hard aan mijn herstel. Geloof alsjeblieft geen mensen die mij nog nooit gezien hebben, volg alleen de sociale pagina's van mij en AS Roma. Daar worden jullie op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Ik lig op schema en lijk terug te keren als de voorbereidingen op het nieuwe seizoen beginnen."

Strootman werd een paar weken geleden geopereerd om littekenweefsel weg te halen, maar er kwam nieuwe kraakbeenschade aan zijn knie aan het licht.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen