Zinnbauer 'geen voorstander' van vertrek Vd Vaart

3 maart 2015, 19:47

Rafael van der Vaart maakt het seizoen gewoon af bij Hamburger SV, zo luidt althans de verwachting van zijn coach Josef Zinnbauer. De oefenmeester reageerde dinsdag na de training op de geruchten dat de 32-jarige Nederlandse middenvelder in de belangstelling staat van het Amerikaanse Sporting Kansas City.

"Ik heb niet het idee dat hij eerder vertrekt. Daar zou ik ook geen voorstander van zijn", aldus Zinnbauer. Van der Vaart heeft een aflopend contract bij Hamburger SV. In de laatste weken kan de 109-voudig Oranje-international niet meer rekenen op een basisplaats bij de Noord-Duitse club, die tegen degradatie uit de Bundesliga knokt.

Dat voedde de geruchten over een tussentijds vertrek van Van der Vaart naar Sporting Kansas City. Bij die club zou hij 4,3 miljoen euro per jaar kunnen verdienen. Een delegatie van Sporting Kansas City bezocht naar verluidt afgelopen zaterdag de uitwedstrijd van HSV tegen Eintracht Frankfurt (2-1 verlies), waarbij gesproken zou zijn met de zaakwaarnemer van Van der Vaart. In het competitieduel deed de oud-Ajacied overigens als invaller slechts elf minuten mee.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen