Koeman na zege: "Hopelijk keert volledige vertrouwen terug"

3 maart 2015, 23:53   Bijgewerkt: 4 maart 2015, 00:34

Southampton-manager Ronald Koeman hoopt dat de 1-0 thuiszege op Crystal Palace van dinsdagavond zijn elftal een zetje in de juiste richting zal geven. The Saints wonnen voor het eerst sinds 1 januari weer eens een thuiswedstrijd en blijven daardoor volop in de race voor Europees voetbal, al ging het niet echt makkelijk.

"Een zege was cruciaal", sprak Koeman na afloop bij de BBC. "Nu hebben we tien dagen tot de volgende wedstrijd, tegen Chelsea. Dat maakt de situatie een stuk comfortabeler. Ik hoop dat mijn spelers het volledige vertrouwen terugkrijgen en dat we weer zo zullen spelen als eerder dit seizoen."

"Dat vertrouwen ontbrak vanavond nog een beetje, tegen een Crystal Palace dat vanuit een heel goede organisatie heeft gespeeld", vervolgde Koeman. "Het was moeilijk om kansen te creëren en om te scoren. Dit was niet onze beste wedstrijd van het seizoen, maar we hebben meer geluk gehad dan in de laatste paar weken. Maar mijn spelers hebben dit resultaat verdiend. Een situatie als deze is niet eenvoudig voor een voetballer, weet ik uit ervaring. Maar uiteindelijk hebben we drie punten en dat maakt het er iets aangenamer op."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen