FC Twente-voorzitter: "Dit is een blamage voor de club"

Ger
4 maart 2015, 07:44

FC Twente schaamt zich voor de straf van drie punten in mindering die de club heeft ontvangen van de licentiecommissie van de KNVB. De sanctie is een gevolg van het opnieuw niet halen van een normstelling zoals in het plan van aanpak is afgesproken.

"Dit is een blamage voor de club. We betreuren de beslissing, maar zullen op grond van formele onderbouwing geen beroep aantekenen", laat Twente-voorzitter Aldo van der Laan weten in een officiële reactie. "FC Twente zal met de licentiecommissie en de KNVB over het vervolg van plan van aanpak in overleg treden, waarbij de afschrijvingsmethodiek (op het stadion, red.) ook een onderdeel is."

"In een eerder stadium zijn wij als staf op de hoogte gesteld dat dit scenario zou kunnen gaan spelen", zegt trainer Alfred Schreuder. "We weten dat we met de club een zware financiële tijd doormaken, maar het is wel heel vervelend om daar op deze manier mee te worden geconfronteerd. De spelers zijn ingelicht over de situatie. We moeten het accepteren en als team blijven knokken. Dat zijn we verplicht aan onszelf, maar zeker aan de supporters."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen