Van Beek tekent bij: "Nonchalance moet uit mijn spel"

Ger
4 maart 2015, 15:16

De contractverlenging van Sven van Beek bij Feyenoord is beklonken. De centrale verdediger heeft zijn krabbel gezet onder een contract tot de zomer van 2018. Een maand geleden hadden de betrokken partijen al een akkoord bereikt over een langere samenwerking.

"Ik voel veel waardering van Feyenoord", zegt Van Beek (20) op de clubwebsite na het ondertekenen van zijn contract. "Dit is weer een bijzondere ervaring, die ik graag wil delen met mijn familie en goede vrienden. Daarom gaan we straks lekker uit eten met z'n allen. Toch hou ik het bescheiden, morgen moeten we immers weer trainen en zondag wacht een belangrijke wedstrijd."

"Deze club past bij mij, als klein jongetje speelde ik op Varkenoord en zat ik op de tribune naar het eerste te kijken. Ik ben hier opgegroeid en ik wil hier ook groot worden. Voor mijn gevoel ben ik de laatste tijd goed op weg, maar ik kan mezelf op veel vlakken nog verbeteren. Dan doel ik vooral op de details. Zo zit er af en toe wat nonchalance in mijn spel, dat moet eruit. Ik moet elke wedstrijd weer honderd procent gefocust zijn."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen