Monk over in elkaar gezakte Gomis: "Gaat prima met hem"

5 maart 2015, 08:12

Het was behoorlijk schrikken, woensdagavond op White Hart Lane. Tijdens de competitiewedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Swansea City zakte Swansea-spits Bafetimbi Gomis in de openingsfase van het duel zomaar in elkaar. Volgens manager Garry Monk maakt de aanvaller het inmiddels goed.

Hij viel zonder dat er een tegenstander in de buurt was op de grond. Daarna kreeg hij zuurstof toegediend en werd hij per brancard van het veld gedragen. Kort na het incident was de spits alweer bij kennis. "Hij had even een minuutje nodig maar praatte alweer toen hij van het veld werd gedragen. Hij is uit voorzorg naar een ziekenhuis gegaan, maar het gaat prima met hem", zegt de opgeluchte coach tegen de BBC.

Het was voor de 29-jarige aanvaller was het niet de eerste keer dat dit hem overkwam. In zijn tijd als speler van Olympique Lyon verloor hij drie keer het bewustzijn. De laatste keer gebeurde dat in oktober 2009 op een training van de Franse nationale ploeg. "We kennen zijn geschiedenis. Hij heeft bij ons alle tests doorstaan. Het hoort nu eenmaal bij zijn leven. Het is iets waarmee hij al vanaf kinds af aan heeft moeten leren omgaan", besluit Monk.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen