Fans Twente balen: "Zijn bedrogen door de clubleiding"

5 maart 2015, 12:54

Het is wel eens rustiger geweest rondom FC Twente. De club werd woensdag beboet door de KNVB en moest drie punten inleveren omdat het bij een meetmoment niet voldeed aan de normstelling in het plan van aanpak. En dat terwijl het de sportief al niet goed ging. De dolende ploeg van Alfred Schreuder staat na een lange reeks zonder zege nu op de negende positie. Teleurstelling overheerst dan ook bij de aanhang van de club, die zien dat Twente een behoorlijke deuk heeft opgelopen.

Jaime Bruynesteyn, voorzitter van supportersvereniging Vak-P, is teleurgesteld in zijn club. "Het zijn niet eens de slechte sportieve prestaties, of de slechte financiële positie die pijn doen. Het allerergst is dat er al die tijd gelogen en bedrogen is door de clubleiding. Was eerlijk geweest: het gaat niet goed en dat is shit. Dat er steeds gelogen is, doet ongelofelijk pijn. Dat past niet bij een club als Twente", zegt hij in Tubantia.

De voorzitter van de fanclub vindt dat de fans het team wel moeten blijven steunen. "Ik maak me geen illusie dat wij tot op hoog niveau invloed kunnen hebben op het beleid. Wij kunnen wel iets doen in de sfeer rond de wedstrijden en het beïnvloeden van de publieke opinie. We moeten ook positief zijn naar de spelers, er lopen talentjes rond die er niets aan kunnen doen. Op dat vlak kunnen we ons steentje bijdragen in het schoon schip maken. Maar ook dat is beperkt. Als je daarna een draak van een wedstrijd krijgt voorgeschoteld is de sfeer snel weg. Een slechte film zet je ook uit."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen