Willem II presenteert Aalbers: "Juiste persoon gevonden"

5 maart 2015, 13:28   Bijgewerkt: 5 maart 2015, 13:36

Willem II en Carlos Aalbers gaan definitief met elkaar in zee. De club heeft de oud-directeur van NEC vandaag (donderdag) officieel gepresenteerd en hij treedt per 23 maart in dienst bij Willem II, waar hij de functie van technisch manager gaat bekleden. Hij heeft een contract getekend tot 2016 met een optie voor nog een jaar.

Bij Willem II is trainer Jurgen Streppel momenteel naast trainer ook technisch directeur. Hij wil volgend seizoen afstand doen van de dubbelrol om zich volledig te focussen op zijn werkzaamheden als coach. Aalbers vervulde die functie eerder ook bij NEC, waar hij vijf jaar als beleidsbepaler actief was. Willem II is blij met de komst van Aalbers. "Met Carlos denken wij de juiste persoon te hebben gevonden om de organisatie de komende jaren op voetbalgebied te leiden. Hij heeft ruime ervaring in deze functie en zijn visie past bij die van de Tricolores", zegt algemeen directeur Berry van Gool op de clubsite.

Aalbers heeft zin in zijn nieuwe uitdaging. "Ik ben trots dat ik mij aan kan sluiten bij deze mooie club met haar rijke historie", zegt hij. "Ik kijk er naar uit om mijn expertise en ervaring te kunnen gebruiken om, samen met de mensen binnen de club, het beleid van Willem II op voetbaltechnisch gebied verder te ontwikkelen."

De promovendus staat momenteel op de tiende positie in de Eredivisie. De club is met 31 punten goed op weg om rechtstreekse handhaving te bewerkstelligen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen