Cocu: "We zijn zeker niet uit de flow geraakt"

6 maart 2015, 14:49

PSV liep de afgelopen wee tegen twee nederlagen op rij aan, iets wat de koploper van de Eredivisie dit seizoen slechts één keer eerder (sc Heerenveen en Dinamo Moskou) overkwam. In de Europa League was Zenit St. Petersburg (3-0) ruim te sterk, de eredivisietopper tegen Ajax ging met 1-3 verloren. Coach Phillip Cocu hoopt dat de Eindhovenaren komend weekend weer vertrouwen zullen tanken. Go Ahead Eagles is zaterdag de tegenstander in de Deventerse Adelaarshorst.

"Na die nederlagen moeten we een goede reactie zien te geven", zegt Cocu in aanloop naar het duel in Deventer op de clubwebsite. "Maar we zijn zeker niet uit de flow geraakt. Tegen Ajax hebben we uitstekend gespeeld en verloren we doordat we op het eind veel risico's namen. De teleurstelling hebben we even moeten verwerken, maar we zijn niet uit ons goede ritme geraakt. We worden door thuis te verliezen echt niet nerveus. De focus ligt vol op zaterdag als we uit spelen bij Go Ahead Eagles."

Cocu weet dat het kan stormen in de Adelaarshorst. "Vorig seizoen stonden we vrij snel 2-0 achter en ook Ajax heeft het pas geleden nog moeilijk gehad hier. Je ziet gewoon dat er geen eenvoudige tegenstanders meer zijn. Go Ahead heeft een fysiek sterke ploeg en zal veel steun krijgen van de fanatieke aanhang. Daar zullen wij slim mee om moeten gaan. Maar als wij zo spelen als tegen Ajax, dan kunnen wij zeker een resultaat halen."

De trainer van PSV kan wegens fysiek ongemak geen beroep doen op Santiago Arias, Karim Rekik en Adam Maher. Luciano Narsingh is er wel bij. "Maher kampt met een verrekking tussen zijn bil en hamstring, hij is niet fit genoeg. Narsingh trainde weer mee en kan wel spelen. Voor de andere drie komt de wedstrijd in Deventer nog te vroeg", aldus Cocu.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen