RKC haalt oude bekende terug voor dubbelrol

6 maart 2015, 15:30

RKC Waalwijk gaat voor een nieuwe samenwerking met Ton Verkerk. De 54-jarige oefenmeester, die eerder maar liefst 10,5 jaar als assistent-coach werkzaam was bij de geplaagde Brabantse club, gaat per 1 juli aan de slag als coördinator voetbal en lid van de technische staf. Dat melden de Waalwijkers via de officiële kanalen.

Verkerk gaat zich ontfermen over 'de verbinding met de jeugdopleiding en de verdere professionalisering van de scouting'. Bovendien gaat hij deel uitmaken van het technisch klankbord, waardoor hij ook invloed krijgt in de invullig van de eerste selectie. Hij heeft voor drie seizoenen getekend.

"Ton past feilloos in de plannen die we aan het uitrollen zijn uit ons Businessplan Voetbal en is met al zijn ervaring de perfecte kandidaat voor deze gewichtige functie. Daarnaast is hij een échte RKC'er met een enorm netwerk en veel kennis en ervaring in de voetbalwereld. Wij zijn enorm blij dat Ton terugkeert bij RKC Waalwijk en kijken uit naar een goede samenwerking", aldus RKC-directeur Remco Oversier.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen